كاردوك
مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك

بر اساس آمار وزارت جهاد كشاورزي متوسط مصرف سرانه گندم هر ايراني حدود ۱۱۰كيلوگرم است و متوسط مصرف سرانه گندم در سال 1399 كشور ۱۶۵كيلوگرم و متوسط مصرف سرانه گندم براي صنف و صنعت حدود ۱۳۰كيلوگرم مي‌باشد. ايران همچنان بخش بزرگي از نياز خود به اين محصولات را از طريق واردات تأمين مي‌كند. لذا نيازمند سرمايه گذاري جهت جبران كمبود زير ساخت‌هاي نگهداري و محصولات وارداتي به كشور از بازارهاي خارجي است كه بموازات توسعه بازرگاني خارجي و حمل ونقل بين المللي، شكل مي‌گيرد ودرتكميل شبكه‌اي گسترده از مراكز لجستيك مانند مناطق آزاد، بنادر دريايي و خشك، پايانه‌هاي صادراتي و واردات مابين تجارت خارجي و تامين نياز مصرف كنندگان داخلي عمل مي‌نمايد. انبارها نگهداري غلات موجب تسهيل و حفظ شرايط سالم نگهداري و انتقال محصولات به دست مصرف‌كنندگان مي‌شوند. در ادامه خلاصه طرح ذخيره سازي غلات در بنادر را شرح داده‌ايم.

براي دريافت مشاوره كسب و كار در زمينه توليد در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: طرح ذخيره سازي علات در بنادر

 

 

طرح ذخيره سازي غلات در بنادر | تعريف انبار

انبار به محل و فضائي نگهداري يك يا چند نوع كالاي بازرگاني، صنعتي، مواد اوليه و يا فرآورده‌هاي مختلف  كه بر اساس يك سيستم طبقه‌بندي تنظيم‌شده باشد  اطلاق مي‌گردد.  انبارها ازنظر فرم به سه صورت انبار سر پوشيده كه تمام اطراف آن بسته و داراي سقف و وسايل ايمني كامل مي‌باشد و انبار سرپوشيده يا هانگارد داراي سقف  و از  چهار طرف باز و انبار محوطه‌اي رو باز  تقسيم مي شوند .

ويژگي‌هاي انبار غلات

در ساخت انبار غلات پس از مكانسجي و جانمايي محل احداث مطابق ضوابط و استاندارهاي ابلاغي  و موافقت اداره بنادر ،لازم است  در طراحي وساحت سازه واحداث پروژه به موارد زير توجه شود

بهداشت سازه  انبار غلات

حفظ بهداشت  محصولات كشاورزي بايد به‌دقت  موردبررسي و رعايت قرار گيرد ايجاد شرايط بهداشتي سوله مطابق با ضوابط معاونت غذا ودارو جهت اخذ مجوز وپروانه بهره برداري الزامي است چراكه اين محصولات در صنايع غذايي كاربرد دارند و درنهايت به دست مصرف‌كننده مي‌رسند. اگر در فرايند نگهداري اين محصولات  آلوده به هر نوع ميكروب و يا ويروسي شوند و يا فاسد گردند، نه‌تنها موجب خسارت‌هاي سنگين به كشاورز و تجار مي شوند  بلكه سلامت افراد جامعه را نيز به خطر خواهند انداخت.

 

طرح ذخيره سازي غلات در بنادر | قابليت طراحي، ساخت و نصب سريع  سازه انبار

انتخاب نوع سازه استاندارد وكارخانه اي انبار امكان مونتاژ سريع در محل را در زمان آماده بودن فنداسيون ها را فراهم مي نمايدبا توجه به امكان توليد كارخانه‌اي نصب اسكلت سازه در حداقل زمان ممكن ميسر مي گردد. اين نكته مهمي براي سرمايه‌گذاران  است زيرا اگر در يك‌زمان محدود قابليت فعال سازي و بهره برداري از انبار مهيا مي نمايند.

امنيت سازه و حفاظت از محصولات در برابر باد و باران

با توجه به اينكه سازه هاي ذخيره‌سازي محصولات سرپوشيده هستند، بنابراين نگراني تجار محصولات بابت محافظت از غلات در برابر بارش‌هاي فصلي و باد وساير عوامل مخرب برطرف مي‌شود.

انتقال راحت و آسان محصولات در سوله

با توجه به امكان استفاده از مكنده هاي غلات ازكشتي و كاميون به داخل انبار شرايط  انتقال بسيار ايمن شده است جهت امكان تردد در طراحي سازه ها بايد عرض دهانه سوله‌هاي انبار به‌اندازه‌اي باشدكه ماشين‌هاي باربري تا درب سوله به‌راحتي قرار بگيرد و ازآنجا كالاها و محصولات توسط ليفتراك يا مكنده  جابجا مي‌شوند

حفظ كيفيت غلات در  انبار

الزام ونظارت بر رعايت اصول بهداشتي براي نگهداري سالم غلات درانبار سبب مي شود تا تمامي محصولات كيفيت اصلي خود را در زمان نگهداري و حمل حفظ كرده و با بهترين شرايط ممكن در زمان نياز به بازار عرضه مي‌شوند.

اقتصادي بودن سازه انبار

لازم است شرايط اقتصادي حق العمل كاري انتقال ونگهداري غلات  و استاندار  ساخت سوله انبار به‌گونه‌اي باشد  كه ارزش استفاده كردن و احداث آن براي سرمايه گذار مقرون به صرفه باشد

بيمه انبار

دارا بودن بيمه‌نامه  براي حوادث غير مترقبه براي سرمايه گذاران در شرايط ناخواسته امنيت خاطر ايجاد مي نمايد

طرح ذخيره سازي غلات در بنادر | معرفي خدمات انبارداري در بندر

احداث وبهر برداري از انبار ذخيره ساري غلات سرويس هايي به شرح ذيل را تامين مي نمايد

  • انتقال غلات با مكنده از كشتي و بندر به انبار
  • خنككاري علات
  • نگهدار محصول در شرايط استاندارد
  • انتقال غلات از انبار به وسايل حمل خروجي كالا بر اساس توزين كنترل‌ شده

 

طرح ذخيره سازي غلات در بنادر | كدهاي آيسيك متعلق به محصول

آيسيك نوعي طبقه‌بندي استاندارد براي فعاليت‌هاي اقتصادي توليدي است. هدف اصلي آيسيك فراهم كردن مجموعه‌اي از رده‌هاي فعاليتي است به‌طوري كه در آن بتوان موجوديت‌هاي اقتصادي را بر اساس نوع فعاليتي كه انجام مي‌دهند طبقه‌بندي كرد. وزارت صنعت معدن و تجارت از اين طبقه‌بندي براي دسته‌بندي فعاليت‌هاي صنعتي استفاده مي‌نمايد. بر اساس سيستم طبقه‌بندي آيسيك، محصولات به شرح ذيل مي‌باشد.

 

بررسي بازار انتقال و ذخيره سازي غلات در بنادر

در بررسي نيازسنجي بازار طرح با استفاده از تحليل موازنه عرضه وتقاضا ناشي از  كانونهاي ايجاد تقاضا براساس شاخصهاي موثربراي خدمات ذخيره سازي غلات  (تقاضا)در طول پنج مشخص ميگردد در سال ۱۳۹۹ بيش از 23 ميليون تن غلات در كشور توليد شده است و واردات ذرت، گندم، برنج و جو به  در همين سال ۱۶ ميليون تن به ارزش ۴.۸ ميليارد دلار بوده است  بررسي آمار طرحهاي صنعتي در حال بهر برداري و  احداث و تطابق آن با توانمنديهاي  موجود  ذخيره سازي در بنادر و استان هاي مرزي و تحليل موازنه عرضه وتقاضا  نياز به زير ساخت هاي ذخيره سازي را مشخص مي نمايد  ودر حال حاضر تعداد  21 پروانه بهره برداري با سرمايه گذاري 1797 ميليارد ريال  و 256 چوازتاسيس صنعتي براي انباردرصنعتي صادر شده است

طرح ذخيره سازي غلات در بنادر | سرمايه گذاري مورد نياز

بر اساس  مطالعات  انجام شده احداث انبار ذخيره سازي غلات در محل مورد درخواست  با ظرفيت 92000تن  در سال جاري به همراه  تمامي خدمات زير ساختي ،اداري و رفاهي مورد نياز انتقال و ذخيره سازي غلات 980105 ميليارد ريال سرمايه گذاري نياز دارد و  نرخ بازدهي آن بيشتر از 31 درصد بوده و طي 3 سال مي تواند  برگشت سرمايه اوليه خود را داشته باشد. در ادامه خلاصه‌اي از نيازمندي‌هاي احداث اين واحد ارائه شده است بديهي با گذشت زمان وشرايط اقتصادي لازم است مطالعات پيش امكاسنجي بروز رساني شود .

 

براي مشاهده ساير طرح ها و پروژه ها به طرح توجيهي صنعتي هاي نوشته در كاردوك مراجعه نماييد.

خدمات قابل ارايه كاردوك به طرح‌ها و واحدهاي

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم‌افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • تامين نيروي انساني نصب، راه اندازي ماشين آلات و تاسيسات عمومي طرح
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح ذخيره سازي علات در بنادر

 

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/8/3  ] [ ۱۲ ] [ karduk ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 6
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب